Prețuri și informații suplimentare despre serviciile noastre

Prețuri pentru zona București-Ilfov

INFO - Glosar termeni în construcții https://www.oar-bucuresti.ro/glosar/tot
Pachete/ Servicii
Prețuri

Ai întrebări la care nu găsești răspuns?

Dacă nu gasești răspunsurile necesare, oricând ne poți telefona... în timpul programului de lucru :)

De ce să alegi serviciile noastre?

Te ajutăm să elimini din riscuri și să iei o decizie obiectivă la alegerea locuinței. Rapoarte complete și ușor de înțeles în 3 zile de la inspecție sau conform înțelegerii. Dacă ne spuneți concret ce dorți să se întâmple, cu siguranță găsim cel puțin o soluție.

Ce documente sunt necesare pentru inspecția tehnică?

Orice document tehnic ne poate ajuta sau ridica un semn de întrebare. Este bine să avem cât mai multe documente pentru a înțelege ce s-a proiectat și ce a fost realizat efectiv în teren și pentru a verifica informațiile culese din inspecție.

Ce este inspecția tehnică imobiliară?

Reprezintă un raport tehnic de informare al cumpăratorului asupra defectelor și neconformităților unui imobil înainte de achiziție.
Provine din termenul de home inspection services, o practică obișnuită în alte țări.

Ce este cartea tehnică a unei construcții?

Cartea tehnică a construcției este un ansamblu de documente privind proiectarea, construirea, recepționarea și utilizarea imobilului respectiv. Este utilă proprietarilor sau asociațiilor de proprietari, pentru asigurarea unei bune funcționări a imobilului, după preluarea de la dezvoltatori.

Este obligatoriu ca un imobil să aibă cartea tehnică a construcției?

Da, la fel cum fiecare autoturism trebuie sa aibă o carte tehnică. Cartea tehnică a construcției este un ansamblu de documente care conține informații importante despre proiectarea, construcția, recepția și utilizarea unui imobil.

Cât durează o inspecție tehnică?

Inspecția durează aproximativ o oră și raportul tehnic îl primiți în maxim 3 zile lucrătoare sau conform înțelegerii.

Trebuie să fiu prezent la inspecție?

Nu, inspecția se poate face împreună cu agentul imobiliar sau vânzătorul, apoi dvs. în calitate de beneficiar primiți raportul tehnic. Inspectorul nu va furniza detalii despre inspecție cu nimeni altcineva decât cu dvs.

Când trebuie să plătec?

Conform contractului, după efectuarea inspecției și predarea raportului se va emite factura fiscală, apoi platiți prin transfer bancar.

Ce înseamnă atestare ISC?

Ingineri construcții civile autorizați pe bază de examen de Inspectoratul de Stat în Construcții

Servicii detaliate

/ 01
Inspecție tehnică imobiliară pachet 1

Inspecție tehnică achiziție locuință/casă cu aparatură tehnică specifică conform normativelor tehnice în construcții  pentru structură rezistență (cu scanner pereți), izolații, instalații, finisaje și recomandări soluționare neconformități identificate, semnalare riscuri, estimare costuri remediere vicii constatate efectuată de ingineri construcții civile atestați de Inspectoratul de Stat în Construcții.


Vă informăm verbal/e-mail cu privire la eventualele riscuri constructive înainte de achiziția unui imobil și modalitatea de remediere a lor.

/ 02
Inspecție tehnică imobiliară cu raport pachet 2

Inspecție tehnică, realizată cu aparatură tehnică specifică, efectuată conform normativelor tehnice ale construcției pentru structură rezistență (cu scanner pereți), izolații, instalații, finisaje și recomandări soluționare neconformități identificate, semnalare riscuri, efectuată de inginer construcții civile atestat de Inspectoratul de Stat în Construcții.


În plus față de primul pachet, oferim redactarea unui raport tehnic de verificare și inspecție privind defectele identificate și modalitatea de remediere, semnat și ștampilat de personal atestat. Se poate folosi în negociere sau ca o constatare a unei situații de fapt.

/ 03
Notă de constatare pachet 3

Notă constatare privind diverse probleme tehnice în construcții, semnată și stampilată de persoană și firmă autorizată.


Este un serviciu de constatare al unui defect în relația cu un constructor, dezvoltator sau asigurator.
Consultanță tehnică generală în construcții privind diverse probleme.

/ 04
Diriginte de șantier

Servicii de dirigenție de șantier pentru construcții civile.

Ne adresăm în special persoaneor juridice și instituțiilor publice, în calitate de supervizori pentru verificarea calității lucrărilor.

/ 05
Responsabil tehnic RTE și CQ

Verificăm calitatea lucrărilor și întocmim capitolul B din Cartea tehnică a construcției.


În calitate de reprezentanți ai constructorului, ajutăm la verificarea/certificarea lucrărilor executate și redactarea documentelor necesare.

/ 06
Management Proiect

Serviciu integrat pentru dezvoltatorii imobiliari sau investitorii privați.


Asigurăm verificările și documentele tehnice impuse de legislație pentru imobilele construite. Serviciul include serviciile de dirigenție de șantier, RTE, CQ și recepție la terminarea lucrărilor.

/ 07
Audit Tehnic

Ansambluri rezidențiale pentru recepția finală:
- preluare & analiză conformitate Cartea tehnică a construcției,
- inspecție tehnică indentificare defecte,
- identificare neconcordanțe proiect tehnic și implementare în teren,
- organizare recepție finală ansamblu rezidențial - demersuri remedierea defectelor identificate in perioada de garanție.


Consultanță tehnică privind materializarea proiectului tehnic și a planurilor autorizate în teren. Verificarea realizării tuturor lucrărilor și punerea în funcțiune a tuturor echipamentelor prevăzute în proiect de către dezvoltator.
Completare Cartea tehnică a constructucției și completare Jurnalului evenimentelor în cadrul procesului de urmărire curentă a construcției.

Informații

Aveți un nou proiect și doriți să aflați mai multe informații despre serviciile noastre? Puteți completa formularul de mai jos ori ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail.

Mulțumim, cererea dvs. a fost trimisă cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat la trimiterea formularului. Încercați din nou
București, România

Șoseaua Fabrica de Glucoză 6-8, București 020332