Prețuri și informații suplimentare despre serviciile noastre

Prețuri pentru zona București-Ilfov și includ T.V.A.

INFO - Glosar termeni în construcții https://www.oar-bucuresti.ro/glosar/tot
Pachete/ Servicii
Prețuri

Programare inspecție

Ai întrebări la care nu găsești răspuns?

Dacă nu gasești răspunsurile necesare, oricând ne poți telefona... în timpul programului de lucru :)

De ce să alegi serviciile noastre?

Te ajutăm să elimini din riscuri și să iei o decizie obiectivă la alegerea locuinței. Rapoarte complete și ușor de înțeles în 3 zile de la inspecție sau conform înțelegerii. Dacă ne spuneți concret ce dorți să se întâmple, cu siguranță găsim cel puțin o soluție.

Suntem ingineri construcții civile cu experiență în proiectare, execuție structuri în domeniul rezidențial și dorim să ajutăm ca deciziile dvs. sa fie luate obiectiv și în cunoștință de cauză.

Ce documente sunt necesare pentru inspecția tehnică?

Orice document tehnic ne poate ajuta sau ridica un semn de întrebare. Este bine să avem cât mai multe documente pentru a înțelege ce s-a proiectat și ce a fost realizat efectiv în teren și pentru a verifica informațiile culese din inspecție.

Ce este inspecția tehnică imobiliară?

Reprezintă un raport tehnic de informare al cumpăratorului (verbal sau redactat) asupra defectelor și neconformităților unui imobil înainte de achiziție.
Provine din termenul de home inspection services, o practică obișnuită în alte țări.

Ce este cartea tehnică a construcției?

Cartea tehnică a construcției este un ansamblu de documente privind proiectarea, construirea, recepționarea și utilizarea imobilului respectiv. Este utilă proprietarilor sau asociațiilor de proprietari, pentru asigurarea unei bune funcționări a imobilului, după preluarea de la dezvoltatori.

Este obligatoriu ca un imobil să aibă cartea tehnică a construcției?

Da, la fel cum fiecare autoturism trebuie sa aibă o carte tehnică. Cartea tehnică a construcției este un ansamblu de documente care conține informații importante despre proiectarea, construcția, recepția și utilizarea unui imobil. În cazul în care nu există verificarea se va face baza normativelor tehnice privind proiectarea și execuția construcțiilor civile.

Cât durează o inspecție tehnică?

Inspecția durează aproximativ o oră pentru imobile sub 150mp și raportul tehnic scris aferent pachetului 2 îl primiți în maxim 3 zile lucrătoare sau conform înțelegerii.

Trebuie să fiu prezent la inspecție?

Nu, inspecția se poate face împreună cu agentul imobiliar sau vânzătorul, apoi dvs. în calitate de beneficiar primiți raportul tehnic. Inspectorul nu va furniza detalii despre inspecție cu nimeni altcineva decât cu dvs.

Când trebuie să plătec?

Conform contractului, după efectuarea inspecției și predarea raportului se va emite factura fiscală, apoi platiți prin transfer bancar.

Ce înseamnă atestare I.S.C. ?

Ingineri construcții civile autorizați pe bază de examen de Inspectoratul de Stat în Construcții (diriginte de șantier sau responsabil tehnic cu execuția R.T.E.)

Cum se defășoară inspecția tehnică?

1. Alegeți data și ora când aveți diponibilitate, făcând o programare pe site;
2. Un inginer se va prezenta la data și locația stabilită pentru a efectua verificările;
3. Se va face o verificare vizuală de ansamblu a elementelor constructive și fotografii;
4. Se va analiza documentația tehnică pusă la dispoziție de vănzător;
5. Se va folosi aparatura tehnică pentru identificarea armăturilor structurale în zonele critice, identificarea punților termice, punctului de rouă unde se poate face mucegai, pierderi termice, zone cu infiltrații, tester prize împământare, verificare circuite încalzire cu camera termică, calitate si etanșare tâmplărie, infiltrații fațadă și alte verificări specifice, în funcție de stadiul fizic al imobilului;
6. Rezultatul se va comunica în privat după inspecție și se va redacta raportul (în funcție de pachetul ales);
7. Clarificări și factură fiscală via email.

Servicii detaliate

/ 01
Inspecție tehnică imobiliară fără raport tehnic pachet 1

Inspecție tehnică achiziție locuință/casă cu aparatură tehnică specifică conform normativelor tehnice în construcții și documentației tehnice pentru structură rezistență (cu scanner pereți D-200+ sclerometru - rezistentă la compresiune a betonului), infiltrații (FLIR MR176)- verificare strat de rupere a capilaritatii, izolații, instalații, finisaje și recomandări soluționare neconformități identificate, semnalare riscuri, estimare costuri remediere vicii constatate efectuată de ingineri construcții civile atestați de Inspectoratul de Stat în Construcții.

Vă informăm verbal/e-mail cu privire la eventualele riscuri constructive și neconformități înainte de achiziția/renovarea unui imobil precum și modalitatea de remediere a lor.

Inspecția tehnică se face cu aparatură specifică (denumirea dispozitevelor se regasește în secțiunea întrebări fecvente), vizualizare directă confrom normelor tehnice și pe baza documentelor tehnice, dacă există.

Concluziile se vor expune verbal sau se vor transmite pe e-mail la solicitarea clientului.

/ 02
Inspecție tehnică imobiliară cu raport tehnic pachet 2

Inspecție tehnică, realizată cu aparatură tehnică specifică, efectuată conform normativelor tehnice ale construcției pentru structură rezistență (cu scanner pereți), izolații, instalații, finisaje și recomandări soluționare neconformități identificate, semnalare riscuri, efectuată de inginer construcții civile atestat de Inspectoratul de Stat în Construcții.


În plus față de primul pachet, oferim redactarea unui raport tehnic de verificare și inspecție privind defectele identificate, modalitatea de remediere și o estimare aproximativă, a costurilor semnat și ștampilat de personal atestat. Se poate folosi în negociere sau ca o constatare a unei situații de fapt.

/ 03
Notă de constatare pachet 3

Notă constatare privind diverse probleme tehnice în construcții, semnată și stampilată de persoană și firmă autorizată.


Este un serviciu de constatare al unui defect punctual în relația cu un constructor, dezvoltator sau asigurator.
Consultanță tehnică generală în construcții privind diverse probleme.

Constatare punctuală și recomandare soluție tehnică remediere problemă.

/ 04
Diriginte de șantier

Servicii de dirigenție de șantier pentru construcții civile.

Ne adresăm în special persoaneor juridice și instituțiilor publice, în calitate de supervizori pentru verificarea calității lucrărilor.

/ 05
Responsabil tehnic RTE și CQ

Verificăm calitatea lucrărilor și întocmim capitolul B din Cartea tehnică a construcției.


În calitate de reprezentanți ai constructorului, ajutăm la verificarea/certificarea lucrărilor executate și redactarea documentelor necesare.

/ 06
Management Proiect

Serviciu integrat pentru dezvoltatorii imobiliari sau investitorii privați.


Asigurăm verificările și documentele tehnice impuse de legislație pentru imobilele construite. Serviciul include serviciile de dirigenție de șantier, RTE, CQ și recepție la terminarea lucrărilor.

/ 07
Audit Tehnic
Ansambluri Rezidențiale

Audit tehnic în construcții:
- preluare & analiză conformitate Cartea tehnică a construcției,
- identificare & constatare neconformități față de autorizația de construire și proiectul tehnic,
- inspecție tehnică indentificare defecte cu aparatură profesională și personal specializat/atestat,
- identificare neconcordanțe proiect tehnic execuție și implementare în teren,
- organizare recepție finală ansamblu rezidențial - demersuri remedierea defectelor identificate in perioada de garanție oferită de dezvoltator,
- raport urmărire curentă în timp, cu soluții tehnice pentru rezolvarea problemelor precum și etapizarea lucrărilor de reparații necesare imobilului administrat.


Consultanță tehnică privind materializarea proiectului tehnic și a planurilor autorizate în teren. Verificarea realizării tuturor lucrărilor și punerea în funcțiune a tuturor echipamentelor prevăzute în proiect de către dezvoltator.
Completare Cartea tehnică a constructucției și completare Jurnalului evenimentelor în cadrul procesului de urmărire curentă a construcției.

Informații

Aveți un nou proiect și doriți să aflați mai multe informații despre serviciile noastre? Puteți completa formularul de mai jos ori ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail.

Mulțumim, cererea dvs. a fost trimisă cu succes!
Oops! Ceva nu a funcționat la trimiterea formularului. Încercați din nou
București, România

Șoseaua Fabrica de Glucoză 6-8, București 020332